Ξεχάσατε τα στοιχεία σύνδεσης;

Δημιουργία λογαριασμού

Γευστικά Στέκια

Φωτογραφίζοντας το φαγητό "ΚΑΛΟ; ή ΚΑΚΟ;" θα το μάθουμε εδώ.

Κάποτε πηγαίναμε στα εστιατόρια - "Γευστικά Στέκια" με παρέα, για να διασκεδάσουμε και να γευτούμε καλό φαγητό και να περάσουμε όμορφα. Σήμερα όμως, κάποια πράγματα έχουν ελαφρώς διαφοροποιηθεί. Το φαγητό παραμένει καλό μεν!!!, αλλά είναι και ακριβό, αν και σε μικρότερη ποσότητα, το design στους χώρους εστίασης, έχει ξεπεράσει κάθε όριο άνεσης και «ζεστασιάς», ενώ θα σε κοιτούν με «μισό μάτι» αν ζητήσεις λίγο νερό βρύσης κι όχι εμφιαλωμένο; Τι έχει πάει στραβά;

Αυτό θα σας γράφω εδώ "ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ" όπου πάω για φαγητό ή Διασκέδαση... θα κάνω την δική μου κριτική και εσείς αποφασίζετε, εάν πάτε ή όχι. Βεβαίως θα δέχομαι και τα δικά σας σχόλια ή παρατηρήσεις ή ακόμα και να μου προτείνετε να πάω σε κάποιο εστιατόριο να δοκιμάσω και να γράψω την κριτική μου.

Προβολή όλων -
  • 20 Αυγούστου 2019 by parsch_adm_is, in Consulting Services,Personal Chef,Άρθρα,Βιβλιοθήκη μαγειρικής,Γευστικά Στέκια,δημοσιότητα,Νέα του Chef
    Σαρδέλα Καλλονής
    Ίσως από τους κορυφαίους θαλασσινούς μεζέδες για την συνοδεία του ούζου, η σαρδέ...
    Περισσότερα +
  • 20 Αυγούστου 2019 by parsch_adm_is, in Consulting Services,Personal Chef,Άρθρα,Βιβλιοθήκη μαγειρικής,Γευστικά Στέκια,δημοσιότητα,Νέα του Chef
    Λέσβος, Νησί του Ουζού
    “Τα καλύτερα mezes που συνοδεύουν το ούζο είναι η φαντασία” “Τ...
    Περισσότερα +
  • 19 Μαΐου 2019 by parsch_adm_is, in Άρθρα,Γευστικά Στέκια,δημοσιότητα,Νέα του Chef
    ΄΄ Πετριά – Πολιτικά ΄΄……………………….
    Εστιατόριο Πετριά, ένας τόπος με σήμα το όνομα της περιοχής και η πέτρα που με π...
    Περισσότερα +

Κορυφή
Show Buttons
Hide Buttons
×
Show

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Στείλτε μας τη συνταγή σας και η καλύτερη συνταγή μαζί με τον δημιουργό της θα πρωταγωνιστήσουν σε ένα επεισόδιο ΄΄Στα Μονοπάτια Των Γεύσεων΄΄ με τον Παράσχο Αξιώτη. youtube: Στα μονοπάτια των γεύσεων - The Trails of Flavour